*

Ozan Yanar Inhimillistä talouspolitiikkaa

Kaikki blogit puheenaiheesta Metoo-kampanja

Tämän takia pidän MeToo-kampanjaa törkeänä sumutuksena

Tästä tulee lyhyt blogi, ja pahoittelen että toistan itseäni. Mutta sanon vielä, että pidän MeToo -kampanjaa suorastaan törkeänä. On vastenmielistä, että yksi sun toinen julkisuustyrkky tulee kampanjan myötä parrasvaloihin itkemään vuonna yksi ja kaksi tapahtuneita "häirintöjä" (kuten on tehnyt mm. usea demaripoliitikko rapakon takaisten esikuviensa innostamana) kun samaan aikaan tämä toinen ilmiö, ks.

Vuoden 2017 ilmiö on #Metoo – verrataan jo naisten äänioikeuteen

Vuosi 2017 on lopuillaan, mikä pistää miettimään menneen vuoden merkittävimpiä uutistapahtumia. Paljon on ollut murhetta, mutta myös myönteistä kehitystä ja tyytyväisyyden aihetta.

Keräsin tähän kuuden otsikon alle listan suurista uutistapahtumista ja ilmiöistä, jotka ovat meitä koskettaneet joko suoraan tai välillisesti.

Rikos: Turun puukotukset

Sahuri mäessä - kivittää vai auttaa?

Teuvo Hakkarainen Perussuomalaisten kesällä valittu 2. varapuheenjohtaja, oli sitten päättänyt perseillä oikein huolella. Syntilistalle voi laittaa kovan kännin eduskunnan pikkujouluissa, vierailun sinisten kemuissa "putsaten pöydän" sekä aidan toiselle puolelle vaihtaneen Veera Ruohon ahdistelun. Teuvon edesottamukset osuvat hyvin päivänpolitiikkaan.

#Metoo on saanut jo liiankin paljon tilaa mediassa ja eduskunnassa.

Tasa-arvokeskustelun lisäksi on tätä syksyä leimannut #Metoo-kampanja jo vähän liikaakin.  Ympäri maailmaa kuohuttanut asia, jonka melkein jokainen nainen on omakohtaisesti kokenut eri muodoissaan.  Eihän se mikään uusi asia kellekään aikuiselle ole. Hyvä kun puhutaan, mutta kohtuus kaikessa...

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä